Ζαρντίμ: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι

Ζαρντίμ: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι

Έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά όχι με την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανέφερε ότι η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο απλά σε μια στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση «κι επιτρέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια τού αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να βάλει ένα γκολ και να μας ισοφαρίσει. Αυτό είναι άδικο για μας, μια και θα μπορούσαμε – σύμφωνα με τις ευκαιρίες μας – να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, μια και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Απλά σε μία στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση κι επιτρέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, είναι καλός στην επίθεση, όμως εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε την επιθετική ικανότητα και να του στερήσουμε τη δημιουργία. Πάντως είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία και αυτό σημαίνει είναι η 2η καλύτερη ομάδα πίσω από εμάς».

Πηγή: sportfm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ