Aπόψε έχει Θρύλος…group

Aπόψε έχει Θρύλος…group

Είναι αλήθεια ότι η παράδοση του Ολυμπιακού στη Γερμανία δεν είναι δα η καλύτερη, καθώς σε πέντε επισκέψεις του μετρά τέσσερις ήττες. Μετρά, ωστόσο και την παρθενική του νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το 2007 σε εκείνο το επικό 1-3 στη Βρέμη.

Απόψε (21.45, ΝΕΤ, Real FM) ο Ολυμπιακός πάει για την δεύτερη νίκη του επί γερμανικού εδάφους, κόντρα στη Σάλκε, ώστε να κρατά την τύχη στα χέρια του και να παίξει την πρόκριση στους «16» του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ σε ένα φλεγόμενο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα. Ο Κάρολ θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή, πιθανότατα, οι Μοντέστο, Μασάδο και Μανιάτης, Γκρέκο και Αμπντούν θα κινούνται στις πτέρυγες, ενώ ο φουλ φορμαρισμένος Μήτρογλου θα είναι ο φορ περιοχής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φετφατζίδης, Παπάζογλου, αλλά και οι ούτως ή άλλως μη δηλωμένοι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας.

Οσο για την αποστολή της Σάλκε έχει ως εξής: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Νοιστέντερ, Αφελάι, Χόλτμπι, Ντράξλερ, Χούντελαρ, Φέρμαν, Κολάσινατς, Μπαρνέτα, Χέγκερ, Φαρφάν, Ουτσίντα, Πούκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ