Φούντας:Νίκες με ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Φούντας:Νίκες με ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

 

 

Για τους τρεις βαθμούς θα αγωνιστεί κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ταξιάρχης Φούντας, μετά τη νίκη της Ένωσης με 1-0 επί του Πλατανιά.

Ο νεαρός παίκτης, με το γκολ του οποίου οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι το «τρίποντο» αυτό ήταν αναγκαίο ώστε να ξεμπλοκάρει η ΑΕΚ.

«Είναι διπλή η χαρά μου, καθώς κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε μία νίκη που χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Με τους τρεις βαθμούς που πήραμε πιστεύω ότι ξεμπλόκαρε η ομάδα. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε καλά για το επόμενο παιχνίδι και να πάμε καλύτερα», τόνισε αρχικά ο Φούντας.

Όσον αφορά στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο νεαρός επιθετικός δήλωσε: «Είναι δύο καλές ομάδες, αλλά εμείς κοιτάμε τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα. Θα το παλέψουμε για να καταφέρουμε να νικήσουμε και τα δύο ματς».

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους Κρητικούς και με το οποίο έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ υποστήριξε: «Το ήθελα αυτό το γκολ από την αρχή του πρωταθλήματος, γιατί ήθελα να κάνω χαρούμενο τον κόσμο και τον εαυτό μου».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ