Νέο αίμα…φορτσάρει στην F1

Νέο αίμα…φορτσάρει στην F1

 

 

Μετά τη McLaren ήρθε η σειρά της Red Bull να ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο στις τριήμερες δοκιμές νέων οδηγών που θα διεξαχθούν στο Abu Dhabi (6-8 Νοεμβρίου). Η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια θα εμπιστευθεί την RB8 στα χέρια των Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα και Ρόμπιν Φράινς, αντίστοιχα.

 

Ο 21χρονος πορτογάλος οδηγός ανήκει στην ακαδημία νέων οδηγών της Αυστριακής ομάδας και φέτος τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα GP3. Παράλληλα συμμετείχε στους έξι από τους εννέα αγώνες της Φόρμουλα Renault 3,5, έχοντας τέσσερις νίκες και κατακτώντας συνολικά την τέταρτη θέση.

Δεν θα είναι ωστόσο η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει την εμπειρία ενός μονοθεσίου της Formula 1 καθώς είχε πάρει μία πρώτη γεύση της RB7, σε εκδήλωση της εταιρείας στη Σεούλ. Στη Yas Marina αναμένεται να οδηγήσει το μονοθέσιο της Red Bull τις δύο πρώτες ημέρες, δίνοντας στη συνέχεια τη θέση του στον Φράινς.

Ο νεαρός Ολλανδός ανακηρύχθηκε φετινός πρωταθλητής στη Φόρμουλα Renault 3,5 κι έτσι κέρδισε τη συμμετοχή του στην τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών νέων οδηγών με το μονοθέσιο της Red Bull.

 

 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ