Πέλκας: Να φτάσουμε στα όρια μας

 

Πέλκας: Να φτάσουμε στα όρια μας

 

Ο Δημήτρης Πέλκας σε συνέντευξη του μίλησε  για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Αρχικά ο διεθνής με την ελπίδων μεσοεπιθετικός τόνισε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του:

«Είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Το κλίμα είναι πολύ καλό όπως ξέραμε κι από πριν. Τώρα επέστρεψαν κι οι διεθνείς και θα γίνει από σήμερα μια τελική προπόνηση για να δούμε πως θ« αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη κι αυτό που ζητάμε όλοι και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το τι χρειάζεται ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πέλκας ανέφερε :

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι σε ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας. Να είμαστε όλοι . να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να φτάσουμε στο όριό του ο κάθε παίκτης και πιστεύω αν συμβεί αυτό θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε, η νίκη δηλαδή».

Ρωτήθηκε και για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο αντίπαλος:

«Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα η ΑΕΚ φέτος είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ποδοσφαιρικά ακόμη δεν έχει βρει τον χαρακτήρα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς φυσικά βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και πιστεύω πως θα δούμε κι αυτόν τον αγώνα όπως πρέπει να τον δούμε για να πάρουμε στο τέλος τη νίκη».

Όταν ο Πέλκας κλήθηκε να μιλήσει για το πολύ ιδιαίτερο ξεκίνημα της χρονιάς όσον αφορά τον ίδιο, τόνισε:

  «Σίγουρα έχει γίνει μια νέα αρχή για μένα. Το βλέπω διαφορετικά τώρα, πλέον τώρα αρχίζω να μπαίνω στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τώρα αρχίζει η δουλειά. Ο προπονητής μου μ’ εμπιστεύεται και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος, πιστεύω να πάρω κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Προσπαθώ στην προπόνηση να είμαι όσο πιο καλός κι όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται για ν’ αποδείξω στον προπονητή μου πως μπορώ να παίξω, μπορώ να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε μια καλύτερη ομάδα, θα βελτιωνόμαστε και ατομικά και ομαδικά, σα σύνολο και με τον καιρό θα δείτε κι έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ απ« ότι τώρα, γιατί κι η φιλοσοφία του προπονητή είναι διαφορετική και φυσικά την έχουμε καταλάβει και συνεχίζουμε να την εμπεδώνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές και είναι πολύ καλό αυτό για το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Πηγή:Paok24.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ