Δεν το βάζει κάτω ο Raikkonen

Δεν το βάζει κάτω ο Raikkonen

 

 

Μπορεί ο Kimi Raikkonen να απέχει 48 βαθμούς από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Sebastian Vettel, μόλις τέσσερα grand prix πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως μετά το 2007 έχει μάθει να μην εγκαταλείπει, παρά μόνο στο τέλος. 

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και σε υψηλό επίπεδο με πολλά κίνητρα σε κάθε grand prix. Προσωπικά, νιώθω ότι έχω πολλά κίνητρα, όπως πάντα. Θέλω να παίρνω τα καλύτερα αποτελέσματα. Σίγουρα το 2007 τα πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί μέχρι το τελευταίο grand prix, συνεπώς και τώρα όλα είναι πιθανά. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του “Iceman”, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: 

«Δεν υπάρχει στόχος για το πόσους βαθμούς πρέπει να πάρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Σχετικά με το πρωτάθλημα η διαφορά με τον Seb είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να τον πιάσουμε, αλλά εμείς δεν θα τα παρατήσουμε και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε». 

Ο Raikkonen το 2007 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, παίρνοντας τον τίτλο στο τελευταίο γκραν πρι, έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Lewis Hamilton.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ