• ΠΣΑΤ εναντίον Αλαφούζου

  6:21 μμ, Τρίτη 25 Σεπ 2012 6:21 μμ, Τρίτη 25 Σεπ 2012

  Ο ΠΣΑΤ αντέδρασε στο σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζο στο «Twitter για το σχόλιο του περί… αντιπαναθηναϊκής NOVA και τη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι οπαδοί των «πράσινων».

  Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, ζητώντας από τον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να αναλάβει τις ευθύνες του σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα βίας κατά δημοσιογράφων, καταδικάζοντας τέτοιου είδους πρακτικές, που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων!

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

  ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ NOVA Ο Επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος σε ανάρτηση του στο twitter παροτρύνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στραφούν εναντίον της NOVA, άρα και κατά όσων εργάζονται σε αυτή. Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές, που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων. Ο ΠΣΑΤ καλεί τον κ. Αλαφούζο να αναλογιστεί τις σοβαρές ευθύνες, που θα έχει σε όποια περίπτωση προκύψει κρούσμα βίας κατά εργαζομένων στο συνδρομητικό κανάλι. Τέλος, ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς να συνεργαστούν, ώστε να εκλείψουν ανάλογα φαινόμενα.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

  Πηγή: pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα