Ο Αντετοκούνμπο εκτελεί βολές από το…πούλμαν και “τρολάρει” τους αντιπάλους του – ΒΙΝΤΕΟ

Τους αντιπάλους του και όσους τον ειρωνεύονταν για την καθυστέρηση στις βολές “τρόλαρε” κατά την παρέλαση των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, οι φίλοι των Μπακς μετρούσαν αντίστροφα στην εικονική εκτέλεση της βολής και ζητούσαν από τον “Greek Freak” να καθυστερήσει περισσότερο από τα 10 δευτερόλεπτα για να πικάρουν τους αντίπαλους φιλάθλους των «ελαφιών».

Να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια των play offs του ΝΒΑ, όλοι οι αντίπαλοι φίλαθλοι των Μπακς, ειρωνεύονταν τον “Greek Freak” για την καθυστέρηση του στην εκτέλεση των ελευθέρων βολών, για τα 10 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν για να εκτελέσει τις βολές και τις δοκιμές που έκανε χωρίς την μπάλα στα χέρια του. Χρονομετρούσαν αντίστροφα για να τον αγχώσουν, ενώ έγινε και σύσταση από το ΝΒΑ με την προειδοποίηση επιβολής προστίμου.

O Έλληνας σούπερ σταρ, όμως, τους περίμενε στη… γωνία. Ευστόχησε σε 17 από τις 19 βολές που εκτέλεσε στον 6ο τελικό με τους Σανς και στην παρέλαση, εν κινήσει, πάνω στο διώροφο λεωφορείο, έκανε τις ίδιες κινήσεις και χρονοτριβούσε στην εκτέλεση μίας βολής. Σούταρε στο πλήθος γνωρίζοντας για ακόμη μία φορά την αποθέωση!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ