EURO 2020: Τα μεγάλα “ραντεβού” Γαλλίας – Γερμανίας και Ουγγαρίας – Πορτογαλίας – Οι πιθανές συνθέσεις

Δυνατά ματς περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα του EURO 2020 με τις Γαλλία – Γερμανία και Ουγγαρία – Πορτογαλία να διασταυρώνουν τα… ποδοσφαιρικά ξίφη τους.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος στις 18.50 θα τα δώσουν όλα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία. Με πρωτεργάτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία θεωρείται το φαβορί, ωστόσο οι Μαγυάροι του Μάρκο Ρόσι είναι πολύ… σκληροί για να παραδώσουν τα όπλα, όπως απέδειξαν στα play-off απέναντι στην Ισλανδία.Πιθανές Συνθέσεις

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκιουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ατίλα Ζάλαϊ, Λόβρεντσιτς, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Σέφερ, Χόλεντερ, Ρόλαντ Σάλαϊ, Άνταμ Ζάλαϊ.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Πατρίσιο, Σεμέντο, Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Γουίλιαμ, Φερνάντες, Σίλβα, Ρονάλντο, Ζότα.Αντιμέτωπες σε φάση ομίλων θα βρεθούν για πρώτη φορά Γαλλία και Γερμανία. Δύο μεγαθήρια θα κονταροχτυπηθούν στις 21:50. Οι «τρικολόρ» αποτελούν για πολλούς το φαβορί να προσθέσουν στη συλλογή τους, έπειτα από το «παγκόσμιο στέμμα» που κατέκτησαν το 2018 στη Ρωσία, και την ευρωπαϊκή κούπα. Ωστόσο η Γερμανία του Γιοακίμ Λεβ αν και τους τελευταίους μήνες είχε αμφιλεγόμενα αποτελέσματα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Πιθανές Συνθέσεις

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ.

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Γκιουντογκάν, Κρόος, Γκόσενς, Χάβερτς, Μίλερ, Γκνάμπρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ