Κρίστιαν Έρικσεν: Οι πρώτες εικόνες από το νοσοκομείο της Κοπεγχάγης – ΒΙΝΤΕΟ

Σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης νοσηλεύεται εδώ και λίγη ώρα ο Δανός διεθνής σταρ της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φινλανδία για το Euro.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το ματς διακόπηκε στο 42ο λεπτό μετά από αιφνίδια πτώση του διεθνούς άσου της Δανίας και για τουλάχιστον 15 λεπτά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μην χάσει τη ζωή του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής. Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, όπως και στις εξέδρες υπήρξε παγωμάρα. Και αφού ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Δανίας, το οποίο είχε ειδοποιηθεί για να υποδεχθεί το επείγον αυτό περιστατικό.

Την ώρα αυτή, σύμφωνα και με την ομοσπονδία της Δανίας, η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί και υποβάλλεται σ’ εξετάσεις. Υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, αλλά οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Τζουσέπε Μαρότα, δήλωσε στο Sky Sports πως είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ