Τσιτσιπάς: Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ικανοποιημένος από το επίπεδο της απόδοσης του και τη νίκη με 3-0 στον προημιτελικό του Roland Garros, κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους του τουρνουά. Προσπάθησα να κρατήσω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι η εμφάνιση μου ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει. Εδώ, στο χώμα του Παρισιού, επανέρχονται οι πολύ ωραίες μνήμες που έχω και προσπαθώ να φτάσω όσο γίνεται πιο μακριά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά, δεν υπήρχαν αρκετά μπρέικ. Ήταν έντονο, η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν στο 40-0.

Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος και να μην εγκαταλείψω στο μυαλό μου ούτε αυτό το game. Ήταν πολύ δύσκολο»

Όσο για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ; «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή και η συγκέντρωσή μου πλέον, είναι σε αυτό το κομμάτι…» σχολίασε ο Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Θα έβαζα κοντά στο 10 την εμφάνιση μου. Έπαιξα καλά, αλλά θα αξιολογούσα τον αγώνα ως υψηλού επιπέδου για μένα. Έδειξα το χαρακτήρα που ήθελα, έμεινα συγκεντρωμένος και πιστός στο ότι μπορώ να κάνω κάτι σήμερα και στο τέλος, επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειες μου».

Τέλος για τις αντιδράσεις του, στα δύσκολα σημεία, ανέφερε… «Μιλάω για ψυχραιμία, για τρόπους συγκέντρωσης που εφάρμοσα καταπληκτικά σήμερα, παρότι υπήρχαν σημεία που έβρισκε τον έλεγχο το γήπεδο. Ήμουν σε πολύ καλή φάση ψυχολογικά και ήταν πολύ σημαντικός στο δεύτερο τάι μπρέικ ,που έμεινε αφοσιωμένος στη δουλειά μου».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ