Ατύχημα σοκ στο ΜΜΑ: Κόπηκε το δάχτυλο του – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο παλαιστής του ΜΜΑ Khetag Pliev καθώς κόπηκε το δάχτυλο του κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Devin Goodale. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής και γνωστός ως ο “Εξολοθρευτής” υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό το βράδυ της Πέμπτης στη Φιλαδέλφεια. Το δάχτυλο του Khetag Pliev και συγκεκριμένα ο παράμεσος, είχε μείνει μέσα γάντι του και έτσι οι χειρουργοί κατάφεραν να το “κολλήσουν”.

“Στο δεύτερο γύρο, έπιασε το γάντι μου με το ένα χέρι και το κράτησε. Ένιωσα ότι το δάχτυλό μου έσπασε. Συνέχισε να τραβά το γάντι μου και το δάχτυλό μου έσπασε. Όταν τελείωσε ο δεύτερος γύρος, βλέπω το κόκαλο μου να ήταν ανοιχτό. Ήθελα να συνεχίσω να παλεύω, γιατί ένιωθα ότι μπορούσαν να τον νικήσω. Αλλά ο γιατρός το είδε και σταμάτησε τον αγώνα”, είπε ο Khetag Pliev και σημείωσε πως ο γιατρός στα επείγοντα τον ενημέρωσε ότι έχει κοπεί το 50% του τένοντα και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλο χειρουργείο.

“Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα, δεν ξέρω. Με χτύπησε κάτι, δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε. Είμαι ειλικρινής. Δεν θυμάμαι τι συνέβη”, δήλωσε ο Devin Goodale.

Πηγή πληροφοριών: espn.com, the guardian

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ