Χεζόνια: Θέλω να είμαι εδώ και του χρόνου

Μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο καλάθι του που έστειλε το ματς στη παράταση.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Κροάτης σταρ:

«Τους το χαλάσαμε λίγο, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν καλά, να παίξουμε για την υπερηφάνεια μας και αυτό κάναμε.

Το μόνο που θυμάμαι από τη φάση είναι να μου λέει ο Μακ ότι έχω 6 δευτερόλεπτα. Δεν είχα τον χρόνο να κοιτάξω ποιον είχα απέναντί μου. Ήταν ο Χάινς, που ξέρω από την προηγούμενη θητεία μου στην Euroleague ότι είναι καλός αμυντικός. Βασίστηκα στη σκληρή δουλειά που έχω κάνει και στο ταλέντο μου. Βγήκε έτσι η φάση πήγα από αριστερά και έβαλα το καλάθι.

Εγώ θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είναι μία περίεργη σεζόν λόγω κορονοϊού, αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ οπουδήποτε και αν βρίσκομαι νιώθω την αγάπη του κόσμου και το πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα. Θέλω να είμαι εδώ και του χρόνου. Η καρδιά μου είναι έξω από το σώμα μου για την ομάδα αυτή».

Πηγή: filathlos,gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ