ΠΑΣ Γιάννινα: Σταμάτησε το σερί του Αστέρα Τρίπολης

Με «χρυσή αλλαγή» τον Μπρένερ, που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Τρίπολη νικώντας 1-0 τον Αστέρα και σταμάτησε το σερί των Αρκάδων, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους Αρκάδες, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά το δοκάρι έσωσε την εστία του Τσιφτσή.

Αρχικά στο 13ο λεπτό, όταν το ωραίο σουτ του Παμλίδη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στην αριστερή δοκό και ύστερα στο 24΄, όταν ο Ελευθεριάδης από πολύ κοντά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά.

Το πελοποννησιακό συγκρότημα ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε με τη σειρά του άτυχο σχεδόν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 46ο λεπτό το εξαιρετικό σουτ του Φερνάντεθ πήγε επίσης στο δοκάρι, με τον Φαμπρίτσιο Μπρένερ να σκοράρει μετά από φάση διαρκείας το γκολ της νίκης, στο 85ο λεπτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπελόκ – Εραμούσπε

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Σίτο (80΄ Τιλίκα), Κρέσπι (67΄ Ριέρα), Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80΄ Τζίμας, 88΄ Φερνάντεθ), Κανελλόπουλος (67΄ Μπελόκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πέιρσμαν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58΄ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81΄ Νάουμετς), Παμλίδης (88΄ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ