Ο Σακίλ Ο Νιλ στο ρινγκ – Τα τραπέζια που έσπασε και η μεταφορά στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σακίλ Ο Νιλ μετά την εμπειρία του στο ρινγκ μάλλον θα πρέπει να αρκεστεί στο γήπεδο του μπάσκετ. Ο αγώνας εναντίον του Cody Rhodes κατέληξε κάπως απρόσμενα για τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα, ο οποίος αφού έπεσε πάνω σε τραπέζια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Ο 48χρονος Σακ, στα πλαίσια του AEW Dynamite, μπήκε στην ομάδα της Jade Cargill και αντιμετώπισαν τον Cody και την Red Velvet. Ενώ ο 35χρονος Cody, έριξε τον πανήψυλο Σακ από το ρινγκ πάνω σε δύο τραπέζια, το κοινό έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Το ίδιο και η συμπαίκτρια του 48χρονου, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε. Ο Σακίλ Ο Νιλ, χτύπησε την πλάτη του 35χρονου, ενώ βρισκόταν πάνω του, για να του δείξει ότι “παραδίνεται” και ότι δεν αισθάνεται καλά. Ο επαγγελματίας παλαιστής έφυγε από πάνω του και μετά ανέλαβαν οι νοσηλευτές.

Ο αγώνας είχε ιδιαίτερες στιγμές, αλλά τελικά νικητές ήταν οι αντίπαλοι του Σακίλ Ο Νιλ.

Ο Σακίλ Ο Νιλ μίλησε για το πώς ένιωθε πριν τον αγώνα πάλης σε συνέντευξή του στο Associated Press.

“Θα κερδίσω. Είναι εγγυημένο. Δεν μπορώ ποτέ να πω όχι σε μια πρόκληση. Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας παλαιστής, αλλά έχω κάνει και άλλον αγώνα. Έχω κινήσεις στη φαρέτρα μου. Όταν μπαίνεις στον κόσμο κάποιου, πρέπει να μείνεις σε αυτά που ξέρεις και που είσαι καλός. Δεν είμαι καλός στα ακροβατικά, δεν θα με δείτε να πηδάω πάνω στα σχοινιά. Αλλά φέρνω πολύ δύναμη στον αγώνα. Όταν τον πιάσω στα χέρια μου θα νιώσει τη δύναμή μου”.

Ο Σακίλ έχει κάνει εμφανίσεις στο WCW, στο Impact και στο WWE τα περασμένα χρόνια. Σε ένα παλιότερο βίντεο δείχνει τον Σακίλ με τον Hulk Hogan το 1994. Αλλά μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του ήταν το 2016 στο WrestleMania 32.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ