Κριστιάνο Ρονάλντο: Έστειλε τον γάτο του με ιδιωτικό τζετ στην Ισπανία για αποθεραπεία – ΦΩΤΟ

Ο γάτος του Κριστιάνο Ρονάλντο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Τορίνο με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Αρχικά ο Πέπε νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρική κλινική και στην συνέχεια η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Χεορχίνα, τον μετέφερε με το ιδιωτικό τζετ του ποδοσφαιριστή στην Ισπανία.

Αυτός είναι ο Πέπε

Τι δήλωσε η Χεορχίνα

“Ο Πέπε μας τρόμαξε πολύ, καθώς έφυγε από το σπίτι και τον χτύπησαν. Κόντεψε να πεθάνει κι έπειτα από ενάμιση μήνα στην εντατική μιας κτηνιατρικής κλινικής, αποφασίσαμε να το φροντίσει η αδερφή μου Ιβάνα. Τώρα είναι στην Ισπανία και αναρρώνει», τόνισε χαρακτηριστικά η Χεορχίνα. Ο Πέπε είναι ράτσας Σφιγξ και ανήκει στην οικογένεια του Ρονάλντο εδώ και δύο χρόνια. Οι γάτες της συγκεκριμένης ράτσας είναι πανάκριβες.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της γάτας Sphynx

Το κύριο χαρακτηριστικό της γάτας Sphynx είναι η πλήρης απουσία τριχώματος! Και όμως, οι γάτες δεν είναι τελείως χωρίς τρίχωμα αλλά καλύπτονται από μαλακό χνούδι που λέγεται ότι μοιάζει με το εξωτερικό του ροδάκινου. Αυτή η γάτα δεν έχει μουστάκια ή βλεφαρίδες. Η κεφαλή μοιάζει με αυτήν της ράτσας Devon Rex. Τα μάτια της είναι βαθουλωτά και έχουν το σχήμα λεμονιού. Το σώμα της είναι λεπτεπίλεπτο και μυώδες. Τα πόδια είναι μακριά και λεπτά και έχουν μια κυρτή όψη γεγονός που προκαλείται από το ότι το στήθος τους μοιάζει με βαρέλι. Η ουρά είναι μακριά, κωνική και σκληρή στην αφή. Είναι ζεστές, απαλές στην αφή και έχουν κερδίσει το όνομα ‘suede hot water bottle’. Το δέρμα είναι ζαρωμένο σε κάποια σημεία του κεφαλιού, του σώματος και των ποδιών αλλά είναι τεντωμένο στα υπόλοιπα σημεία. Η χρωστική ουσία είναι σαφώς ορατή στο δέρμα της γάτας Sphynx. Όλα τα μοτίβα και τα χρώματα του δέρματος είναι πιθανά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ