Champions League: Εύκολο πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου από το “Ολίμπικο” – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια του φετινού Champions League, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 4-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη και «αγκάλιασε» την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετέτρεψε το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» σε παράσταση για ένα ρόλο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση σε μια επιβλητική νίκη. Μια νίκη που δίνει ουσιαστικά από απόψε στη γερμανική ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη ρεβάνς στο Μόναχο να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τον χορό των γκολ για τους Βαυαρούς άνοιξε ο Λεβαντόφσκι στο 9ο λεπτό, με τον Πολωνό σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου να φτάνει τα 72 γκολ στο Champions League και να ξεπερνάει τον Ραούλ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση των all-time σκόρερ της διοργάνωσης.

Στο 24’ ο Μουσιάλα πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ και έγινε ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, ξεπερνώντας τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Στο 42’ ο Σανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 47’ η Μπάγερν έκανε το 4-0 με αυτογκόλ του Ατσέρμπι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 στο 49’ με το γκολ του Κορέα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 17 Μαρτίου στο Μόναχο, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με τους Ιταλούς να ψάχνουν ένα… θαύμα, αφού οι Βαυαροί με το 4-1 έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση.

Λάτσιο: Ρέινα, Πάτρικ (53′ Χουντ), Ατσέρμπι, Μουσάκιο (31′ Λούλιτς), Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (81′ Κατάλντι), Λέιβα (53′ Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο (81′ Ακπα-Ακπρο), Μάρουσιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε.

Μπάγερν: Νόιερ, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (63′ Χάβι Μαρτίνες), Σανέ (90′ Σαρ), Μουσιάλα (90′ Τσούπο-Μότινγκ), Κομάν (75′ Ερναντέζ), Λεβαντόφσκι.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ