Κύπελλο: Προβάδισμα για τον ΠΑΣ – Νίκησε με ανατροπή τον Παναθηναϊκό

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει του Παναθηναϊκού, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Ηπείρου βρέθηκε πίσω στο σκορ με το…καλημέρα, καθώς ο Μακέντα έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο λεπτό, ωστόσο στο 21′ ο Παμλίδης με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα, ισοφάρισε για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στο 40′ ο Χατζηγιοβάνης σημάδεψε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το δοκάρι του Λοντίγκιν, στη πιο μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ.

Στο 61′ ο Κάργας με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους τυπικά γηπεδούχους (το ματς διεξήχθη στο Αγρίνιο) και ενόψει της ρεβάνς, ο ΠΑΣ αποκτά έτσι ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ελευθεριάδης, Καρτάλης (76′ Λιάσος), Κάστρο, Ντομίνγκες, Παμλίδης (90′ Νάουμετς), Λεό (82′ Μιλιντσεάνου).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες (84′ Τζαβίδας), Σένκενφελντ, Πούγγουρας, Βιγιαφάνες, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (71′ Αθανασακόπουλος), Αϊτόρ (80′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (71′ Ενμπακοτό), Μακέντα (71′ Καρλίτος).

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ