«Κόλλησε» στο… χιόνι ο Άρης – Έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό

Παρά την προσπάθεια και τις περισσότερες καλές φάσεις, ο Άρης δεν υπερνίκησε το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο χιονισμένο «Κλ. Βικελίδης» μένοντας στο 0-0.

Είχε τον έλεγχο του ματς, προσπάθησε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να… κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» και κατάφερε να φτάσει στο +3 από την ΑΕΚ, που όμως είδε το ματς της με την ΑΕΛ να αναβάλλεται.

Έστω και προσεκτικά λόγω του χιονιού και του κρύου, ο Άρης μπήκε επιθετικά στο ματς, βρήκε δίχτυα στο 7’ με τον Μπρούνο Γκάμα, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ στην αρχή της φάσης του Μπερτόγλιο (αυτός έβγαλε την ασίστ – το VAR έδωσε επιβεβαίωση).

Παρά την κινητικότητα που έδειξαν Μπρούνο Γκάμα και Μπερτόγλιο, ο Άρης δυσκολεύτηκε πολύ να πλησιάσει τα καρέ των φιλοξενούμενων. Σάσα και Κάτσε προσπάθησαν να ανεβάσουν την… πίεση στο χώρο του κέντρου, αλλά οι Αγρινιώτες έδειξαν ψυχραιμία. Ο Παναιτωλικός αμύνθηκε αποτελεσματικά, χωρίς να δεχθεί άλλη φάση μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Άρης μπήκε επιθετικά και στην επανάληψη, ενώ λίγο μετά την έναρξη της ο Μάντζιος πέρασε στο ματς τους Μπρούνο και Σίλβα. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς. Ο Μπρούνο πήρε τη κεφαλιά, σε σέντρα του Γκάνεα, ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια ο Σίλβα έκανε το άστοχο «ψαλιδάκι».

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους στα αντίπαλα καρέ, με τον Μάντζιο να βάζει στο ματς και τον Κώστα Μήτρογλου (70’). Ο Κνετ φώναξε όχι» στο σουτ του Γκάνεα στο 72’ αλλά η συνέχεια ήταν… ζόρικη, με τους Μπρούνο και Σίλβα να τροφοδοτούνται στις πτέρυγες, αλλά να μην βγάζουν καλές μπαλιές. Στην τελευταία καλή φάση του ματς (90′) ο Κνετ έδιωξε με δυσκολία το ισχυρό σουτ του Γκάμα.

Άρης (Α. Μάντζιος):Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε (79′ Σάκιτς), Γκάμα, Ματέο (70′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (59΄ Σίλβα), Μαντσίνι (59′ Μπρούνο).

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας):Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα, Ταχάρ (79′ Εντινγκά), Τσιγγάρας (90+2’Μεντόσα), Ντίας, Αριγίμπι (84′ Ντάλσιο), Μπαρμπόσα (90+2′ Μαλής), Καρέλης.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ