Τένις: Ήττα 2-1 για την Εθνική από την Αυστραλία στο ATP Cup

Την ήττα από την Αυστραλία με 2-1 γνώρισε η εθνική Ελλάδας, στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του τουρνουά τένις ATP Cup που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Η «γαλανόλευκη» μπήκε με το… αριστερό στη διοργάνωση, καθώς ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν με 6-2, 6-3, στο πρώτο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά.

Τη… σκυτάλη από τον Περβολαράκη πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετώπισε τον Άλεξ Ντε Μάινορ και επικράτησε με 6-3, 7-5. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 και η νίκη κόντρα στην Αυστραλία κρίθηκε στον αγώνα του διπλού, όπου οι Περβολαράκης και Τσιτσιπάς αντιμετώπισαν τους Τζον Πιρς και Λουκ Σαβίλ. Το δίδυμο από την Αυστραλία επικράτησε με 6-3, 4-6, 10-5 και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη στη «μάχη» με την Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει αύριο (3/2) κόντρα στην Ισπανία τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι του μονού ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ενώ θα ακολουθήσει η «μονομαχία» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ