Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι γίνεται απόψε στη Super League. Στις 19:30 στο Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Τη νίκη θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός για να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ για να μειώσει τη διαφορά των 12 βαθμών.

Πολλές είναι οι προσφορές του Pamestoixima.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με ενισχυμένη απόδοση προσφέρονται και τα πολλαπλά σκορ 3-0, 1-1 και 0-1.

Οι προσφορές για τον αγώνα Έβερτον-Λέστερ

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει και ο αγώνας της Premier League, Έβερτον-Λέστερ (22:15). Στο γκρουπ των πρωτοπόρων βρίσκεται η Λέστερ, η οποία θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είναι τραυματίας. Έξι βαθμούς λιγότερους έχει η Έβερτον, η οποία έχει ως στόχο να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του παίζεται στο Pamestoixima.gr και ο αγώνας της Premier League Έβερτον-Λέστερ. Προσφέρονται ακόμα τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 με ενισχυμένη απόδοση, καθώς και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα και 3 τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι τριάδες με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από τα Over 1,5 γκολ της Τσέλσι στον αγώνα με τη Γουλβς, το πρώτο γκολ από τον Ελ Αραμπί στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα Καρλσρούη-Ανόβερο.

Η δεύτερη τριάδα έχει το Goal στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, τα 4-6 γκολ στον αγώνα Έβερτον-Λέστερ και τα Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Πάντερμπορν-Χόλσταϊν Κίελ.

Η τρίτη τριάδα έχει την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το No Goal στο παιχνίδι Κιέβο-Τσιταντέλα και το πρώτο γκολ από τη Σουόνσι στο ματς με τη Μπρέντφορντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ