• Τα συγχαρητήρια του Προέδρου

  6:34 μμ, Τετάρτη 05 Σεπ 2012 6:34 μμ, Τετάρτη 05 Σεπ 2012

  Στους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανάνο και Ελένη Κορδάλη απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των ζευγαριών του μπότσια στους Παραολυμπιακού αγώνες στου Λονδίνο.

  " Η επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες μας γέμισε χαρά και περηφάνια. Δώσατε ένα μάθημα ζωής από το οποίο έχουμε όλοι πολλά να διδαχθούμε. Στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, έχουμε ανάγκη από παραδείγματα αγωνιστικότητας, επιμονής και ψυχικής δύναμης. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την ανάταση που μας χαρίσατε.

  ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ"

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πασχάλη Σταθελάκο για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στον τελικό της δισκοβολίας στους Παραολυμπιακούς αγώνες στου Λονδίνο.

  «Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θαυμάσαμε το πάθος σας και το ψυχικό σας μεγαλείο, παραδειγματιστήκαμε και εμπνευστήκαμε. Σας ευχαριστούμε για τη συγκίνηση που μας χαρίσατε.»

  Αυτό είναι το τηλεγράφημα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στον Παύλο Μάμαλο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό της Άρσης Βαρών:

  «Η επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες μας έδωσε ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

  Σ' αυτούς τους καιρούς, κατακτήσεις όπως η δική σας προσφέρουν σε όλους μας λόγους να ελπίζουμε και να πιστεύουμε στη σημασία της προσπάθειας και της ανθρώπινης θέλησης.

  ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ"

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα