Διάσημος παίκτης του γκολφ έγινε viral – Τα… προσόντα του 65χρονου και οι κοιλιακοί – ΦΩΤΟ

Ο διάσημος Greg Norman έγινε viral όχι για τους λόγους που θα περίμενε. Καμία σχέση με το άθλημα του. Ο 65χρονος θρύλος του γκολφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram μαζί με τον σκύλο του να περπατούν στην παραλία. Σε ένα αρχικό επίπεδο όλοι παρατήρησαν τους κοιλιακούς του και το χαριτωμένο σκυλάκι, αλλά αμέσως μετά τα… προσόντα του έγιναν το επίκεντρο της συζήτησης.

“Ένας άνδρας και ο σκύλος του την Κυριακή” έγραψε στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών. Η μία φωτογραφία ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα, καθώς το μπλε μαγιό του μάλλον αποκάλυψε περισσότερα από όσα ήθελε και ο ίδιος.

Τα “καυτά” σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Ένας χρήστης έγραψε “Πρόσεχε ο σκύλος σου νομίζει ότι κρύβεις ένα ξύλο”, άλλος έγραψε “Ένας καρχαρίας, ένας σκύλος και ένα ανακόντα”. Υπενθυμίζεται ότι το παρατσούκλι του 65χρονου είναι “The Great White Shark”. Άλλος συνέκρινε τον γκόλφερ με το φίδι ανακόντα. “Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στον σκύλο, δεν μπορώ να τραβήξω τα μάτια μου από εκείνο το σημείο” έγραψε άλλη θαυμάστριά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ