Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ από το ντέρμπι ο Βέλεθ

Οριστικά χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο (21/11, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα ούτε το πρωί της Τετάρτης (18/11) και γυμνάστηκε ξανά ατομικά, καθώς εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική (απόρροια του διαστρέμματος που υπέστη πριν από 3,5 εβδομάδες), σε σημείο που να μην μπορεί να πατήσει καλά μετά από άλματα).

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Λάζλο Μπόλονι στα μετόπισθεν ενόψει του ελληνικού “clasico” είναι μεγάλοι, αφού, πλην του Βέλεθ που έχει τεθεί νοκ-άουτ, υπάρχει πρόβλημα και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Μακεδόνας στόπερ, αν και προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ πρόγραμμα, δεν είναι ακόμη στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στη μέση και θα χρειαστει να «σφίξει» τα δόντια για να παίξει στο ντέρμπι.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την U21 Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, διότι έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα (πλην του Βέλεθ) ακολούθησαν οι Σαβιέρ (έχει ακόμη ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Μολό (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης.

Αντίθετα, απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, που θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Πέμπτη (19/11).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ