Χιλή: Η πρωτοφανής ιστορία ενός πέναλτι που εκτελέστηκε έναν μήνα μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 15 Οκτωβρίου η Κουρίκο Ουνίδο υποδέχθηκε την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Χιλής.

Με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους, έγινε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και ο διαιτητής θέλησε να δει το μόνιτορ για να πάρει την απόφασή του.

Εκείνη τη στιγμή βραχυκύκλωσε ο πίνακας του σκορ, προκλήθηκε μεγάλο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση και το παιχνίδι αναβλήθηκε. Η συνέχισή του προγραμματίστηκε για τις 11 του Νοέμβρη, με τον Ζαμπέντι τελικά να εκτελεί το πέναλτι που είχε υποδειχθεί προς ενός μήνα και μάλιστα, εκτελέστηκε τρεις φορές, καθώς στις πρώτες δύο ο τερματοφύλακας της Κουρίκο δεν πατούσε τη γραμμή της εστίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα που μεσολάβησε, έγινε μέχρι και μεταγραφή, με τον Πινάρες που είχε κερδίσει το πέναλτι για την Ουνιβερσιδάδ, να πηγαίνει στη Γκρέμιο της Βραζιλίας.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο τελικό 3-2 υπέρ της Κουρίκο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και τρίτο πέναλτι (μετά τα δύο στα οποία είχαν ευστοχήσει στις 15/10) και την Ουνιβερσιδάδ να μειώνει ξανά στο 906′.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ