Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το Ζόρια-ΑΕΚ

Σε μια «ζαριά» θα παίξει η ΑΕΚ τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας εναντίον της Ζόρια Λουχάνσκ το βράδυ (22:00) στη Ζαπορίζια. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2 HD

Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Σεπτέμβριο του 2017 και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε πρόωρο αποκλεισμό, αφού το χάσμα που θα δημιουργηθεί από τη Λέστερ και τη Μπράγκα, τις άλλες δύο ομάδες του 7ου γκρουπ του Europa League, δεν θα καλύπτεται ούτε με… θαύμα.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ζόρια, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη διοργάνωση σε ισάριθμες αγωνιστικές. Συνεπώς, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μόνο μία από τις δύο αντιπάλους θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Ίσως και καμία σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Ένωση θα παίξει χωρίς τους Μπακάκη, Παουλίνιο, Σιμόες, Σιμάνσκι και Γκαρσία. Από την πλευρά του, ο Μάσιμο Καρέρα είναι ασθενής κι έτσι την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Ιταλός συνεργάτης του, Τζιανλούκα Κολονέλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με 3-5-2 και τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Ινσούα στην άμυνα, τους Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ και Μάνταλο στον χώρο του κέντρου και τους Λιβάγια-Ολιβέιρα στην επίθεση.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Οι Ουκρανοί, τώρα, θα παίξουν με τους Σεβτσένκο, Βέρντιντουμπ, Ιβασινένια, Φαβόροφ, Γκρόμοφ, Χάνα, Γιουρτσένκο, Κομχενόφσκι, Κοτσέρζιν, Γκλάντκι και Καμπάεφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ