Πρεμιέρα με Ολυμπιακό η Θέτιδα – Δείτε live τον αγώνα από το Thetis TV

Η αναμονή τελείωσε… επτά μήνες ήταν αρκετοί, δες την αναμέτρηση της Θέτιδας στην πρεμιέρα της Volleyleague με τον Ολυμπιακό στο Thetistv.gr.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 19:00 η ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Volleyleague, εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργήθηκαν με τον Covid 19 και την μη προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, ο σύλλογος μας δημιούργησε το Thetistv, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-2021 διαδικτυακά, αγοράζοντας το πακέτο που επιθυμείτε.

Τα βήματα είναι απλά

Κάνε εγγραφή στο thetistv.gr

  • Συνδέσου στον λογαριασμό σου
  • Αγόρασε τα πακέτα μας

Κάρτα διαρκείας: Αγοράζοντας το πακέτο κάρτα διαρκείας έχεις την δυνατότητα να δεις όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν, να κερδίσεις ειδικά προνόμια στους χορηγούς της ομάδας (15% σε καταστήματα της Γλυφάδας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021) και εφόσον επιτραπεί κόσμος στα γήπεδα θα έχεις την ευκαιρία να δεις την ομάδα μας από κοντά.

Μπες στο thetistv.gr δες τους αγώνες μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας μας για μια ακόμη σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ