Παίρνει Ντρέγκερ ο Ολυμπιακός – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συμφωνία ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ με γερμανικό διαβατήριο αναμένεται στην Αθήνα σήμερα (25/9) ή το αργότερο αύριο (26/9) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από την ομάδα του Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον προορίζει για “back up” του Βραζιλιάνου Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ανήκει στη Φράιμπουργκ και πέρυσι αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στην Πάντεμπορν έχοντας σε 18 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Είναι 13 φορές διεθνής.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα “footballinsider”, ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ, αφού ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 31χρονου εξτρέμ, Γιανίκ Μπολασί, της Έβερτον. Ο Μπολασί δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης. Το πιο πιθανό είναι να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του Μπολασί ο Ολυμπιακός με τη διοίκηση της Έβερτον. Εξάλλου, την περασμένη σεζόν ο Μπολασί αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, με την οποία είχε δύο γκολ και πέντε ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί και τους Γκάρι Ροντρίγκες και Σοφιάν Μπουφάλ για τη θέση του εξτρέμ, αλλά παρουσιάστηκαν «κολλήματα». Εξετάζεται επίσης και η περίπτωση του Ολλανδού με Μαροκινές ρίζες Άνβαρ Ελ Γκάζι, ο οποίος ανήκει στην Άστον Βίλα με συμβόλαιο ως το 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ