Έμεινε στην Σάλκε ο Κυριάκος

Αρνητικά απάντησε η Σάλκε στην πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η ρωσική ομάδα κατέθεσε προσφορά ύψους 18 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς, οι οποίοι – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – ζητούσαν ακατέβατα 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς στόπερ. 

Ο βασικός λόγος, όμως, είναι ότι βρισκόμαστε λίγες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν θα μπορούσε να καλυφθεί το κενό του βασικού κεντρικού αμυντικού της ομάδας. 

Ο 20χρονος παίκτης ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στη Ρωσία, ενώ ο πατέρας φέρεται να είχε ήδη ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να «τσεκάρει» τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. 

Ίσως ο Παπαδόπουλος να σκέφτηκε ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να μείνει στην Μπουντεσλίγκα , το οποίο είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και του χρόνου να έρθει μία πρόταση από έναν κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης. 

Η Ζενίτ πρόσφερε στον Παπαδόπουλο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ. 

Ουσιαστικά το κασέ του Παπαδόπουλου θα ανέβαινε τέσσερις φορές πάνω και παραλίγο να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Πηγή:sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ