Γουλβς – Ολυμπιακός (LIVE)

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφθασε… Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στο «Μολινό» να ανατρέψουν τα δεδομένα μετά το 1-1 του Καραϊσκάκη και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, χρησιμοποιώντας όπως αναμενόταν τον Μασούρα στο ένα… φτερό της επίθεσης αντί του Ραντζέλοβιτς. Έτσι η ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελείται από τους: Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας.

Από την άλλη στη Γουλβς, ο Νούνο αφήνει το γνώριμο 3-5-2 και παρατάσσει τη Γουλβς με διάταξη 3-4-3 και χρησιμοποιεί βασικό έναν… παλιό γνώριμο των Πειραιωτών, τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ρουί Πατρίσιο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπολί, Κόαντι και Σαΐς στην τριάδα των στόπερ. Ντόχερτι και Γιόνι τα δύο μπακ-χαφ με τους Νέβες και Μουτίνιο στον άξονα, με τον Ντεντόνκερ να μένει στον πάγκο. Ο Ραούλ Χιμένες στην κορυφή της επίθεσης, θα τον πλαισιώνουν οι Τραορέ και Ποντένσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ