Μεταγραφή “βόμβα” ο Ολυμπιακός: Ποιον παίκτη “έκλεψε” από τον Παναθηναϊκό

Η αβεβαιότητα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είχε οδηγήσει τους παίκτες του σε συζητήσεις με άλλες ομάδες. Ήταν κοινό μυστικό ότι Ζήσης, Ρανγκέλ και άλλοι παίκτες του τριφυλλιού είχαν επίσημες προτάσεις από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και εξωτερικό. Προς τιμήν τους, μάλιστα, αγωνίστηκαν στο 100% στη διάρκεια των τελικών, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγο μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, έρχονται και οι πρώτες αποχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Ζήσης που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση των δύο τίτλων φέτος (League Cup, πρωτάθλημα) και εισέπραξε το limit up στις… μετοχές του με μία πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος «έκλεισε» τελικά το λίμπερο του Παναθηναϊκού και είναι αυτός που θα αντικαταστήσει με τον Μενέλαο Κοκκινάκη!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε προσπάθεια τις τελευταίες δύο ημέρες, προκειμένου να καταθέσει πρόταση στον Έλληνα αθλητή. Ο παίκτης, ωστόσο, ήταν κάθετα αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν στο πράσινο στρατόπεδο ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει επιτευχθεί εδώ και πολλές μέρες

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακό που, παρά το γεγονός ότι κατεβάζει το μπάτζετ κατά 40%, μπορεί ακόμη να προσελκύει Έλληνες αθλητές.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο αναδιοργάνωσης και αναζήτησης πόρων, ώστε να δημιουργήσει ξανά ανταγωνιστική ομάδα αντάξια ενός πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες:

2018-2020: Παναθηναϊκός

2015-2018: Φοίνικας Σύρου

2013-2015: Παμβοχαϊκός

2012-2013:Παναθηναϊκός

2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας”.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ