Η ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και η επιστροφή της Ίντερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Αγγλία. Παραμένει αήττητη, μετά τη διακοπή της Premier League, με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Ξεκίνησε με το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τότεναμ και πέτυχε στη συνέχεια 4 σερί νίκες, όλες με 3 γκολ διαφορά. Κέρδισε, κατά σειρά, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-0, τη Μπράιτον με 0-3, τη Μπόρνμουθ με 5-2 και την Άστον Βίλα με 0-3.

Απόψε (22:00) υποδέχεται τη Σαουθάμπτον κι έχει τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα του Champions League. Με νίκη θα ξεπεράσει την Τσέλσι και τη Λέστερ και θα ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Σαουθάμπτον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα. Πρόσφατα κέρδισε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και την «προσγείωσε», λίγες μέρες μετά την επικράτησή της με 4-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με νίκη η Ίντερ φτάνει τη Λάτσιο

Στη Serie A, ο τίτλος έχει κριθεί και το τρόπαιο θα παραμείνει στα χέρια της Γιουβέντους. Η Λάτσιο, μετά την ήττα της με 1-2 από τη Σασσουόλο, έμεινε 8 πόντους πίσω από την «Κυρία». Δεν αποκλείεται να αποκτήσει «συγκάτοικο» στη δεύτερη θέση.

Αυτό θα συμβεί αν η Ίντερ κερδίσει απόψε (22:45) την Τορίνο. Την επιστροφή στις επιτυχίες θέλουν οι «νερατζούρι», οι οποίοι στα 2 τελευταία ματς έχασαν εντός έδρας με 1-2 από τη Μπολόνια κι έφεραν ισοπαλία με 2-2 στη Βερόνα.

Η Τορίνο, μετά την νίκη της με 3-1 κατά της Μπρέσια, απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις και θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στον αγώνα της Serie A, Ίντερ-Τορίνο στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League και της Serie A το Pamestoixima.gr προσφέρει το Boost Νίκης και το Bet Builder.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ