Τέλος η σεζόν στην Τουρκία

Τα πρωταθλήματα μπάσκετ της Τουρκίας δεν θα ολοκληρωθούν για τη σεζόν 2019-20. Η Τουρκία καθυστέρησε να βάλει «λουκέτο» στις αγωνιστικές δραστηριότητες, όταν η πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης είχε αναστείλει τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά όπως αποφασίστηκε τη Δευτέρα (11/5), η δράση δεν θα συνεχιστεί για φέτος. Η τουρκική Λίγκα αποφάσισε πως δεν θα αναδειχτεί πρωταθλητής, ενώ δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί. Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν τόσο την BSL, όσο και την TBL.

Η Φενερμπαχτσέ του Κώστα Σλούκα έσπευσε να δείξει πως συμφωνεί με την απόφαση αυτή, με μία ανάρτηση στο Twitter. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, προπονητής της οποίας διατελεί ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ανέφερε πως η ανθρώπινη υγεία είναι πιο σημαντική από κάθε πρωτάθλημα.

«Για τη Φενέρ, η ανθρώπινη υγεία είναι πιο σημαντική από όλα τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Ο ενθουσιασμός του μπάσκετ στο πρωτάθλημά μας θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για το πρωτάθλημα με όλες τις δυνάμεις της ξανά», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Φενερμπαχτσέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ