Κορονοϊός-Σετιέν: Δεν θα ήθελα να γίνω πρωταθλητής με αυτόν τον τρόπο

Αφού χαρακτήρισε «λογική» μία ενδεχόμενη ανακήρυξη της Μπαρτσελόνα ως πρωταθλήτρια Ισπανίας, σε περίπτωση που η πανδημία του κορονοϊού, δεν επιτρέψει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Κίκε Σετιέν, δήλωσε σαφώς πως δεν επιθυμεί τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο.

Ο έμπειρος τεχνικός των Καταλανών, φιλοξενήθηκε από τον «Cadena Ser», σχολίασε σχετικά: «Δεν θα ήθελα να γίνω πρωταθλητής με αυτόν τον τρόπο. Θα ήθελα να παίξω ξανά το συντομότερο δυνατό για να αποφύγω να προκαλέσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στο ποδόσφαιρο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα».

Προ… κορονοϊού και μετά από 27 αγωνιστικές στην La Liga, η Μπαρτσελόνα είναι επικεφαλής στην κατάταξη με 58 βαθμούς, έναντι 56 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά στην εκτίμηση του για την εξέλιξη που θα υπάρξει, ο Σετιέν, επεσήμανε: «Θα είναι λυπηρό, αλλά στην πραγματικότητα όλοι θέλουμε να παίξουμε, ακόμα κι αν είναι χωρίς κοινό».«Ωστόσο, εκείνοι που είναι στην κορυφή, το αξίζουν περισσότερο», δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών, αναφορικά με την απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας να διασφαλίσει ότι οι πρώτες τέσσερις ομάδες της τρέχουσας κατάταξης θα συμμετάσχουν στο νέο Champions League, σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού της σεζόν.

Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ, ο Σετιέν, τόνισε: «Μου αρέσουν όλοι οι σπουδαίοι παίκτες. Και ο Νεϊμάρ είναι ένας απ΄ αυτούς. Όμως γνωρίζουμε, πως είναι ακριβοί και ότι δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ