Γερμανία: 100.000 εισιτήρια για το ματς με τον… αόρατο αντίπαλο

Η Λοκομοτίβ Λειψίας, ιστορικός σύλλογος που όμως αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε πως διέθεσε περισσότερα από 100.000 εισιτήρια για το ματς απέναντι στον «αόρατο αντίπαλο». Κι αυτό παρά το ότι ο μέσος όρος εισιτηρίων της είναι μόλις 3.000.

Μέσω internet, η Λοκομοτίβ – που ως VfB Leipzig είχε κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα Γερμανίας το 1908 – έδωσε στη διάθεση του κόσμου εισιτήρια έναντι 1,00 ευρώ, για το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου. Σκοπός του συλλόγου είναι να μπορέσει να τα φέρει βόλτα οικονομικά, μετά τις οδυνηρές επιπτώσεις που έχει φέρει η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Η καμπάνια, που έχει ξεκινήσει από τις 19 Μαρτίου, έχει ως στόχο τα 120.000 εισιτήρια. Το νούμερο δεν είναι τυχαίο, καθώς λέγεται πως αντιστοιχεί στον αριθμό των θεατών που είχαν δει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανάμεσα στη Λοκομοτίβ και την Μπορντό, το 1987! Ο γερμανικός σύλλογος είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό, χάνοντας ωστόσο με 1-0 από τον Άγιαξ – με γκολ του Μάρκο φαν Μπάστεν!

«Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση σε live streaming ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και για ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, πέραν του ότι τα χρήματα θα δοθούν για να μείνει εν ζωή ο σύλλογος που έχει στις τάξεις του πάνω από 300 αθλητές», είπε με απόλυτη μυστικοπάθεια ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Λοκομοτίβ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ