ΠΑΟΚ – Παρτιζάν για καλό σκοπό

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι κοντά στην οριστικοποίηση φιλικού με αντίπαλο την Παρτιζάν στη Θεσσαλονίκη, με μέρος των εσόδων να συγκεντρώνονται για τις οικογένειες των προφυλακισμένων οπαδών του Δικέφαλου.Το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού, που προσδιορίζεται για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, με δεδομένο ότι στις 9 Σεπτεμβρίου η σέρβικη ομάδα δίνει αγώνα για το Τσάμπιονς λιγκ.

Η επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γεμίσει το κλειστό της Μίκρας, ώστε σε συνεννόηση με τους συνδέσμους μέρος από τα έσοδα να καταλήξει ως ένα βοήθημα στις οικογένειες των οπαδών που είναι προφυλακισμένοι και οι οικείοι τους περνούν δύσκολες στιγμές.

Η Παρτιζάν έχει απαντήσει θετικά σε πρώτη φάση, δέιγμα της άριστης σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων και μόλις φιξαριστεί η ημερομηνία θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Το φιλικό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στον ΠΑΟΚ και για αγωνιστικούς λόγους, καθώς θα προκύψουν συμπεράσματα απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του σέρβικου χάντμπολ.Πηγή:Paok24.com 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ