Ισπανία: Στην κορυφή και πάλι η Μπαρτσελόνα μετά την γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης – ΒΙΝΤΕΟ

Την προηγούμενη βδομάδα όλα έμοιαζαν τέλεια. Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα έφτιαξε την ψυχολογία και έστειλε τη Ρεάλ στην κορυφή της La Liga. Από εκεί την έριξε την Κυριακή η Μπέτις. Στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” οι Μαδριλένοι έκαναν άσχημη εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκαν με 2-1 από τους Ανδαλουσιανούς, που είχαν και τις περισσότερες καλές στιγμές στο ματς. Η συνέπεια ήταν η “Βασίλισσα” να μείνει στο -2 από την Μπάρτσα και να έχει κλονισμένη αυτοπεποίθηση, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Champions League.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς όταν στο 28΄ μετά από φάση διαρκείας, ο Μπαρτρά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 36΄όταν έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Φεκίρ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σίντνεϊ εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία των αμυντικών της Ρεάλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο σκόρερ της Μπέτις έγινε… μοιραίος όταν ανέτρεψε στην περιοχή τον Μαρσέλο και ο Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 57΄ ο Χοακίν έχασε απίστευτη ευκαιρία σε κενό τέρμα για να σκοράρει, ενώ στο 70΄ ο Ρόμπλες απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Μόντριτς και στη συνέχεια ο Βινίσιους σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η Μπέτις κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 82΄ όταν ο Κουαδράδο εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μπενζεμά και έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Τέγιο που διαμόρφωσε το 2-1.

Μπέτις: Ρόμπλες, Γκονθάλεθ (73′ Ροντρίγκεθ), Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Έμερσον, Κουαδράδο, Κανάλες, Χοακίν (66′ Τέγιο), Μορένο (77′ Πεδράθα), Φεκίρ, Μορόν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο (59′ Μεντί), Κρόος (69′ Μαριάνο), Μόντριτς (79′ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ