Πρέμιερ Λιγκ: “Άγριες μέλισσες” τσίμπησαν… 3 φορές τη Λίβερπουλ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήπιε το πρώτο… φαρμάκι μετά από 44 αγωνιστικές! Είχε να ηττηθεί στην Premier League από τον Ιανουάριο του 2019 (στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι). Η Λίβερπουλ παραμένει αδιαφιλονίκητο φαβορί κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η φετινή προσπάθεια της απέκτησε μια “μουτζούρα”. Η Γουότφορντ έγινε η πρώτη ομάδα που την νίκησε στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το “βαρύ” 3-0.

Οι Reds δεν θα χάσουν τον τίτλο, αλλά δεν θα τον κατακτήσουν αήττητοι! Έπειτα από 322 ημέρες και 18 διαδοχικές νίκες η ομάδα του Κλοπ στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση γνώρισε τη συντριβή. Μάλιστα, μπήκε τέλος και στο σερί των 36 αγώνων που έβρισκε δίχτυα, μιας και στο «Vicarage» είχε ελάχιστες φάσεις για γκολ.

Ο Σενεγαλέζος Ισμαΐλα Σαρ “κάρφωσε” δύο φορές την ομάδα του Κλοπ, ενώ είχε και ασίστ.

Η Λίβερπουλ μπήκε με διάθεση να πιέσει, όμως η Γουότφορντ ήταν αυτή που δημιούργησε τις πρώτες φάσεις του ματς. Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ, όταν ο Ντεουλοφέου εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Άρνολντ, αλλά η μπάλα από το πλασέ πέρασε άουτ.

Η Λίβερπουλ δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει μιας και οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Oι κόκκινοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο για να γίνουν απειλητικοί. Ένα σουτ του Σαλάχ ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασαν στο α’ μέρος. Μάλιστα, ήταν το μοναδικό στο 45λεπτο, κάτι που είχε να συμβεί σε ματς πρωταθλήματος από τον Γενάρη του 2017 (με την Τσέλσι).

Η Γουότφορντ είδε τον Ντεουλοφέου να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο, αλλά δεν επηρεάστηκε, είχε υπομονή και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ντίνι!

Στην επανάληψη το σκηνικό είχε έναν απόλυτο πρωταγωνιστή. Η Γουότφορντ είχε την απόλυτη ουσία και ο Σαρ φρόντισε να προσγειώσει ανώμαλα τους Reds!

Στο 52′ ο Φόστερ είχε εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Ρόμπερτσον και μετά… κατηφόρα!

Στο 54ο λεπτό η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ! Ο Ντουκουρέ βρήκε πολύ ωραία τον Σαρ, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0.

Πριν η ομάδα του Κλοπ καταφέρει να αντιδράσει είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν ξανά. Στο 60ο λεπτό ο Ντίνι έκανε την ασίστ και ο Σαρ ξανά με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0.

Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2018 οι κόκκινοι στην Premier League βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, ενώ όπως και στα προηγούμενα εννέα που έχαναν με δύο τέρματα διαφορά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα.

Η Γουότφορντ πλησίασε και στο τρίτο γκολ στο 64′ αλλά ο Χιουζ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 66′ η Λίβερπουλ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Λαλάνα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βγάζουν πάθος και στο 72′ ήρθε το τρίτο τέρμα! Ο Σαρ κράτησε πανέξυπνα τη μπάλα μπροστά από τον Άλισον, έδωσε τη σωστή στιγμή στον Ντίνι, ο οποίος πέτυχε το 3-0!

Λίγο αργότερα ο Σαρ έχασε κλασική ευκαιρία για ένα τέταρτο τέρμα και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους με… πληγωμένο εγωισμό. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ