Μαρτίνς για τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ: Θα δείτε ποιος είναι ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε υποσχέσεις, μιλώντας στο goal.com ενόψει του αυριανού επαναληπτικού της φάσης των «32» του Europa League με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (27/2, 22:00), καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει και να πάρει την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της ρεβάνς με τους «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς», τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να αλλάξουν την ταυτότητα τους.

Ακόμη ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, αλλά και στην πολύ σημαντική νίκη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ: «Όλοι είδαν στην Αγγλία πως οι αγώνες με την Τότεναμ ήταν ισορροπημένοι. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά και για την Τότεναμ το ίδιο. Έχουμε ποιότητα και ποτέ δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας, ποτέ. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα το δείτε ξανά στο Λονδίνο. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, γιατί υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ».

Για το εντός έδρας παιχνίδι: «Πιστεύω ότι κάναμε καλό ματς. Ο αγώνας ήταν σχεδόν ισορροπημένος σε όλη τη διάρκεια. Νομίζω πως το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όταν κάτι πάει στραβά αμυντικά, ομάδες όπως η Άρσεναλ το εκμεταλλεύονται διότι έχουν το ένστικτο του εκτελεστή. Αυτό ήταν ωστόσο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά να παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου, μπορούμε».

Για το αήττητο στην Ελλάδα: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν μου λέει κάτι το αήττητο. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα η αφοσίωσή μας είναι στην Άρσεναλ».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ