Το θαύμα της Αταλάντα συνεχίζεται: Διέλυσε με 4-1 την αποδεκατισμένη Βαλένθια

«Πρέπει να απενεργοποιήσουμε την βόμβα που λέγεται Αταλάντα» είχε πει πριν το ματς ο τεχνικός της Βαλένθια Αλμπέρτ Θελάδες, όμως δυστυχώς για εκείνον κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η La Dea. που είχε 45.000 οπαδούς στο πλευρό της στο Μιλάνο, μετά το 4-1 κόντρα στην δύο φορές φιναλίστ του Champions League έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για μια τεράστια πρόκριση.

Από νωρίς η Αταλάντα έκανε σαφές σε όσους πήγαν στο γήπεδο ότι θα παίξει το γνωστό επιθετικό της ποδόσφαιρο. Και έτσι έγινε, κόντρα στις “νυχτερίδες” που πήγαν στην Ιταλία με σημαντικές απουσίες.

Ντομενέκ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Πάσαλιτς στο 8′, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στην προβολή του Χάτεμπερ (16′) που άνοιξε το σκορ. Τ

ο δοκάρι έβαλε φρένο στην προσπάθεια ισοφάρισης του Σολέρ (30′) και ο Ίλιτσιτς (41′) έστειλε την ομάδα του στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά με εντυπωσιακό , σου από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Στο 57′ ο Φρόιλερ έβαλε με τέλειο φαλτσαριστό το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς, ενώ ο Γκολίνι που αρχικά πούλησε την μπάλα (61′) κατάφερε να σώσει την Αταλάντα αποκρούοντας εξ επαφής το πλασέ του Μάξι Γκόμες.

Και αφού δεν μείωσε ο Ουρουγουανός φορ, ένα λεπτό αργότερα ο Χάτεμπερ με διαγώνιο πλασέ έκανε το 4-0.

Ο Τσερίσεφ μείωσε (67′), όμως παρά τις ευκαιρίες που είχε στη συνέχεια η Βαλένθια το 4-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η ισπανική ομάδα θα χρειαστεί μία σπουδαία βραδιά ώστε να πετύχει την ανατροπή στο “Μεστάγια”.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Λαντάρα (75′ Σαπάτα), Χάτεμπερ, Χόσενς, Γκόμες (81′ Μαλινόβσκι), Ντε Ρουν, Ίλιτσιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (92′ Ταμέζ)

Βαλένθια (Αλμπέρτ Θελάδες): Ντομενέκ, Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκουέντες (64′ Τσερίσεφ), Σολέρ, Τόρες, Μάξι Γκόμες (73′ Γκαμεϊρό).Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ