ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός έχασε στους Ζωσιμάδες με 1-0 από τον ανώτερό του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον έβαλε δύσκολα όσο αφορά την πρόκριση στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ!

Πλην του τερματοφύλακα, με βασικούς παρέταξε την ομάδα του ο Αργύρης Γιαννίκης. Στον αντίποδα ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους Δημήτρη Κολοβέτσιο, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Κώστα Αποστολάκη, Ζοάο Νούνες, Ούφε Μπεκ και Αργύρη Καμπετσή στην αρχική ενδεκάδα.

Το α’ ημίχρονο στον παγωμένο σε ορισμένα σημεία αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», όπου εκεί δύσκολα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο, επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις. Ο ΠΑΣ κέρδισε αρκετά κόρνερ (4-1), είχε την κατοχή (53%) και γενικώς ήταν καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε πολύ στην ανάπτυξη και δεν απείλησε καθόλου.

Ο τραυματισμός του Αποστολάκη στο 26’ (του γύρισε ο αστράγαλος) είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε ακόμα ένα ματς ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με 10 παίκτες ήταν ακόμη ο Παναθηναϊκός, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Το ρολόι σημάδευε το 28ο λεπτό, ο Κάστρο σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Παμλίδης πρόλαβε την έξοδο του Διούδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ημίχρονο ο Δώνης έβαλε τον Περέα αντί του Μπεκ και άλλαξε τη διάταξη σε 4-4-2, με τον Ζαχίντ να μετακινείται πιο δεξιά.

Βελτιωμένο ήταν το θέαμα στο β’ μέρος, αφού αμφότερες οι ομάδες είχαν καλύτερο ρυθμό και περισσότερες προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 56ο και το 73ο λεπτό ο Καμπετσής πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε μόλις άουτ ενώ στη δεύτερη ο Γιαννίκογλου έδιωξε σε κόρνερ.

Όμως και ο ΠΑΣ είχε τρεις ευκαιρίες με τον Παμλίδη να σκοράρει για δεύτερη φορά, στο 59’ όταν η κεφαλιά του έφυγε άουτ, στο 87, όταν αστόχησε από κοντά και στο 94′ όταν πρόλαβε τον Διούδη, αλλά βγήκε πλάγια.

Το 1-0, τελικά παρέμεινε, ο ΠΑΣ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη και προβάδισμα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Κρίζμαν (68’ Λεό), Παμλίδης, Ξύδας (84’ Λιάσος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (29’ Κουρμπέλης), Νούνες, Χ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Μπεκ (46’ Περέα), Καμπετσής.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ