Μαρκόπουλο Park: Σημαντικά κέρδη για 15 νικητές του ΣΚΟΡ 6 στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς

Με το δεξί μπήκε το 2020 στο Markopoulo Park. Η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, τα είχε όλα: έξι ανταγωνιστικές κούρσες, σημαντικά κέρδη για πολλούς νικητές και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

Πρωτοχρονιάτικο μποναμά για 15 νικητές επιφύλαξε το ΣΚΟΡ 6. Συγκεκριμένα, ένας νικητής που πρόβλεψε τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες κέρδισε 2.078 ευρώ (στη στήλη του 1ος ευρώ), ενώ 14 νικητές εισέπραξαν από 1.039 ευρώ (στη στήλη του 0,50 ευρώ).

Το Τρόπαιο 1ης Συγκέντρωσης 2020 κέρδισε τις εντυπώσεις

Η ιπποδρομία που ξεχώρισε ήταν η πέμπτη, το Τρόπαιο 1ης Συγκέντρωσης 2020. Μετά από συγκλονιστική μάχη, νικητής αναδείχθηκε ο ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ, ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES, με τους πολυνίκες για το 2019, αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή Χρήστο Κουβαρά.

Διασκεδαστικές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια στο Markopoulo Park

Παιδικές φωνές γέμισαν για άλλη μια Κυριακή τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Markopoulo Park. Οι μικροί φίλοι πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό. Έκαναν ιππασία με πόνυ, διασκέδασαν με εντυπωσιακά face painting, μπαλονοκατασκευές και πολλά παιχνίδια στο Family Club.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ