ΑΕΚ – Παναιτωλικός 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με δύο γκολ του Λιβάγια (29΄ πεν., 56΄) κι ένα του Βέρντε (83΄ πεν.) η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα 3-1 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντίαζ στο 42΄.

Νέα μετριότατη εμφάνιση της ΑΕΚ που δεν δημιούργησε υποψία ευκαιρίας στο πρώτο ημίχρονο αλλά προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Σαμπανάτζοβιτς (ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα) από τον Ταχάρ και εκτέλεσε ο Λιβάγια στο 29΄. Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν στο 42΄ με τον Ντίαζ και ασίστ του Ταχάρ. Στο 56΄ από κόρνερ του Βέρντε ο Λιβάγια έγραψε το 2-1 με κεφαλιά. Ο Γιακουμάκης είχε δοκάρι στο 64΄, επίσης μετά από κόρνερ του Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλός που έγινε πρόσφατα πατέρας, ήταν ο κορυφαίος και επιβραβεύτηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 83΄ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Kαι τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ της ΑΕΚ, εξετάστηκαν από το VAR και ήταν απολύτως οριακές φάσεις στη γραμμή της περιοχής.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ντέλετιτς, Οικονόμου, Κρίστιτσιτς – Ταχάρ, Ντουάρτε

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς (46΄ Σιμόες), Ντέλετιτς (46΄ Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (84΄ Μάνταλος), Γιακουμάκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Γκαρσία, Τσιγγάρας, Τζανακάκης (67΄ Ντουάρτε), Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λιάβας (37΄λ.τρ. Μιμίτο), Ράσμους, Μπαϊροβιτς (75΄ Φυτόπουλος)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ