Super League: Οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή από την 17η αγωνιστική

Το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για επίθεση που σημειώθηκε στη 1 σήμερα τα ξημερώματα σε πολυκατοικία όπου διαμένει ένας εκ των διαιτητών του ποδοσφαιρικού αγώνα Βόλος ΝΠΣ- Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος διεξήχθη χθες το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της εισόδου της πολυκατοικίας στην περιοχή Ζωγράφου και πέταξαν στο εσωτερικό μια κροτίδα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς οι διαιτητές της Super League, που είχαν ήδη εξαγγείλει αποχή από τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής (11-12 Ιανουαρίου), φέρονται αποφασισμένοι να επισπεύσουν την κινητοποίησή τους και να μη «σφυρίξουν» στα ματς της προσεχούς (17ης) αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου.

Προς το παρόν οι διαιτητές δεν έχουν ενημερώσει επίσημα την ΕΠΟ για την απόφασή τους, αν όμως την υλοποιήσουν, θα οδηγηθούν σε αναβολή μεταξύ άλλων τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ