Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δυναμικό «παρών» έδωσε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Protergia , ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Η Protergia για άλλη μια χρονιά ήταν επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ στη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού, και χάρισε τη δική της ενέργεια στο κορυφαίο γεγονός της πόλης , που φέρνει την Αθήνα στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Με σύνθημα «τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» η Protergia ήταν εκεί για να στηρίξει τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην ιστορική αυτή διαδρομή, που αποτελεί πρόκληση αλλά και όνειρο για κάθε δρομέα. Εξάλλου, διαχρονικός στόχος της Protergia είναι να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, και να διαδώσει την αξία της άθλησης στην καθημερινή μας ζωή.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης γιορτής του αθλητισμού, που κάθε χρόνο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το περίπτερο της Protergia στο Sponsor’s Village της διοργάνωσης αποτέλεσε πόλο έλξης για δρομείς και επισκέπτες, με μια σειρά από δράσεις που γέμισαν τον κόσμο με… ενέργεια, στην οποία εξειδικεύεται η Protergia.Και επειδή η σωστή προετοιμασία των δρομέων είναι απαραίτητη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε αγώνα, η Protergia φρόντισε γι’ αυτό. Οι πρωταθλήτριες Σοφία Ρήγα το Σάββατο και Μαρία Μπελιμπασάκη και Λίλη Αλεξούλη την Κυριακή, έκαναν προθέρμανση με την Protergia Running Team και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές και “tips” στους αθλητές πριν από την εκκίνηση.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της βέλτιστης αποκατάστασης μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, προσέφερε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ξεκούραση. Το ιδανικό μέρος για τους αθλητές για να γεμίσουν όχι μόνο τις δικές τους μπαταρίες, αλλά και του… κινητού τους! Το περίπτερο όμως της Protergia αποτέλεσε σημείο αναφοράς του 37ο Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για ακόμη έναν λόγο. Τους επισκέπτες περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς εκεί βρέθηκαν παίκτες των ομάδων ανδρών και γυναικών Μπάσκετ του Παναθηναϊκού που μοίρασαν αυτόγραφα.

Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το virtual reality παιχνίδι #Refillyourenergy που περίμενε τους επισκέπτες για να συλλέξουν την ενέργεια που χρειάζονται διασκεδάζοντας, και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν καταπληκτικά δώρα. Το ίδιο συνέβη και με το ειδικά διαμορφωμένο Photoboth, που απογείωσε τη διασκέδαση και προσέφερε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία σε αθλητές και επισκέπτες. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί, να εκτυπώσει τις υπέροχες αναμνήσεις του και να μοιραστεί αξέχαστες στιγμές που έζησε στον Μαραθώνιο με τους φίλους του στα social media.

Λίγα λόγια για την Protergia Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε περισσότερες από 180.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Αποτελώντας τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων, με καύσιμο φυσικό αέριο και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών.Μάλιστα, η Protergia καινοτομεί για άλλη μια φορά, μέσα από τα νέα της προϊόντα. Η καινοτομία αποτελούσε από την πρώτη στιγμή βασικό εργαλείο της στρατηγικής της Protergia, που έχει ως βασικό μέλημα να διακρίνει τις νέες τάσεις και να ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα της ενέργειας.

Τώρα, λοιπόν, με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3, ο καταναλωτής, αφού επιλέξει το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του ανάλογα με την κατανάλωση που κάνει, ξέρει και τι να περιμένει στον λογαριασμό του. Με σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Τι πιο σημαντικό; Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής myprotergia app ο καταναλωτής έχει τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης, ενώ με τη νέα υπηρεσία Genius Save4Later μπορεί, αν έχει καταναλώσει λιγότερες kWh από αυτές που δικαιούται, να μεταφέρει την ενέργεια που δεν κατανάλωσε στο επόμενο έτος. Έτσι η ηλεκτρική ενέργεια που περισσεύει από το πακέτο Genius που έχει επιλέξει, όχι μόνο δεν χάνεται, αλλά μεταφέρεται!Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.protergia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ