Σοκ στον Ολυμπιακό με Βαλμπουενά

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς τραυματίστηκε και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Αν οι πρώτες εκτιμήσεις, που μιλούν για τράβηγμα, επαληθευτούν, τότε θα λείψει τουλάχιστον για 10 μέρες χάνοντας την τριάδα των δύσκολων αγώνων που έρχεται (με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ), ενώ οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν να μην είναι μεγαλύτερο το διάστημα απουσίας του.

Ο συγκεκριμένοπς τραυματισμός δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους παίκτες – κλειδιά του φετινού Ολυμπιακού.

Ο 35χρονος παίκτης μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με απολογισμό 4 γκολ και 8 ασίστ σε 950 λεπτά συμμετοχής.

Η απουσία του είναι πολύ σημαντική και ο Μαρτίνς καλείται να βρει τρόπο να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του.

Εκτός από τον Βαλμπουενά εκτός αποστολής για το αυριανό ματγς έμεινανκαι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστας Τσιμίκας.

Ο Γιασίν Μπενζιά θα λείψει επίσης εξαιτίας μυικού προβλήματος που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ