LIVE: Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ (21.30)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ και με όπλο το 0-1 στην Πόλη με το γκολ του Μασούρα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αναμενόταν, κατέβασε την ίδια ενδεκάδα με τα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια. Ο Ζοζέ Σα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερός ο Τσιμίκας, με Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο των μετόπισθεν. Αμυντικοί χαφ θα είναι οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης. Στα “φτερά” οι Ποντένσε – Μασούρας και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο στο 4-2-3-1.

Στον πάγκο για τους “ερυθρόλευκους” βρίσκονται οι Αλέν, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κούτρης, Τοροσίδης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραργύρης, Αβραάμ, Μπρούνο και Ανδρούτσος.

Η Μπασακσεχίρ κατεβαίνει με 4-4-2. Στο τέρμα ο Γκιονούκ. Δεξιός μπακ ο Καϊσάρα, αριστερός ο Κλισί, με στόπερ τους Πονκ και Βιέιρα. Δεξί χαφ ο Βίτσκα, αριστερός ο Ελία, στο χώρο του κέντρου οι Αζουμπουΐκε, Αταμάχ και στη γραμμή κρούσης Κριβελί, Ρομπίνιο.

Ο προπονητής της Μπασακσεχίρ Οκάν Μπουρούκ είναι τιμωρημένος, και δεν έχει δικαίωμα να κοουτσάρει από τον πάγκο. Τιμωρημένοι είναι επίσης οι Καχβετσί και Σεντζού, ενώ τραυματίες οι Ινλέρ και Τεκντεμίρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ