Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ

Το αποψινό (20:00) ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι sold out.

Στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για την πρώτη «μάχη» με την ομάδα-«θαύμα» του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος υπολογίζει κανονικά στον Φαν Ντε Μπέεκ παρά το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης του είναι στο «ραντάρ» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, από την άλλη, αδημονεί για το εν λόγω ματς και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του είδε τον Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Έτσι, η αποστολή που έβγαλε αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδης, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2 και τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης, ενώ στα χαφ το δίδυμο Ελ Καντουρί-Εσίτι.

Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά, με τους Πέλκα και Άκπομ να συγκροτούν το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Τεν Χαγκ θα προτιμήσει το 4-3-3, με τον Ονανά στο τέρμα και την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Μαρτίνες, Σουρς, Ταλιαφίκο και Φέλτμαν.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μαζραουί, Μπλιντ και Φαν Ντε Μπέεκ, ενώ στην επίθεση οι Νέρες, Ζίγιεχ και Τάντιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλάβκο Βίτσιτς από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κλάντσιτς και Κόβατσιτς και τέταρτο τον επίσης Σλοβένο Ομπρένοβιτς.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ