Ο Αντετοκούνμπο είναι η καρδιά και η ψυχή των Μπακς

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χορστ, ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο Νίκολα Μίροτιτς, αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησαν για την εξέλιξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο GM των «ελαφιών» σχολίασε για τον «Greek Freak» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο Γιάννης είναι η καρδιά και η ψυχή της ομάδας, είναι ο σούπερ σταρ μας. Όταν ο καλύτερός σου παίκτης παίζει και συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο, τότε έχει αντίκτυπο στους υπόλοιπους».

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ πρόσθεσε: «Νομίζω πως αυτό που ξεχώριζε σε εκείνον είναι το πόσο θέλει να γίνει σπουδαίος κι η ομάδα να γίνει μεγάλη. Υπάρχει μια σοβαρότητα σε όλο αυτό, η εργατικότητα, η νοοτροπία πως σε κάθε ευκαιρία μπορεί να γίνει καλύτερος. Είναι αστείο, γιατί νομίζω πως υπάρχουν πολλές φωνές, όταν ο κόουτς λείπει, αλλά βλέπεις σε κάθε παιχνίδι τι γίνεται. Όταν τον ακούς στα αποδυτήρια, βλέπεις την αφοσίωσή του, την θέλησή του. Είναι καλός άνθρωπος, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, έχει καλή διάθεση».

Ο συμπαίκτης του, Νίκολα Μίροτιτς, συμπλήρωσε: «Ο ηγέτης είναι ο Γιάννης, αυτός το δημιουργεί. Ο Γιάννης είναι νέος, αλλά είναι σπουδαίος ηγέτης και ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα σε κάθε κατάσταση».

Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, κατέληξε: «Αμέσως μετά τον αποκλεισμό σκεφτόμουν πως θα γίνω καλύτερος και πως μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Κι υπάρχουν πολλά στα οποία μπορώ να βελτιωθώ. Το να είσαι μόλις δύο νίκες μακριά από τους τελικούς και να μην περνάς εκεί… Σε πονάει. Μπορεί να πάρει ένα χρόνο, δύο, πέντε χρόνια, αλλά θα τα καταφέρουμε, είμαστε κοντά. Δεν υπόσχομαι 61 νίκες του χρόνου, αλλά θα ανταγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια και δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να μπορούν να το πουν αυτό».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ