Αυτόν τον στόπερ έχει βάλει στο μάτι ο Ολυμπιακός – ΒΙΝΤΕΟ

Η λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνάς του περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικά ονόματα. Ήδη εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι οι “ερυθρόλευκοι” ασχολήθηκαν ή ασχολούνται με περιπτώσεις όπως ο Ζερεμί Ματιέ, ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Μάρτιν Σκρτελ. Αλλά η αλήθεια είναι πως η λίστα τους περιλαμβάνει κι άλλα πολύ σημαντικά ονόματα. Όπως αυτό του Ντιέγκο Ρέγιες.

Ο 26χρονος (19/09/1992) διεθνής Μεξικανός κεντρικός αμυντικός πέρασε το δεύτερο μισό της χρονιάς στη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, ωστόσο ανήκει στη Φενέρμπαχτσε. Ομάδα που τον απέκτησε ως ελεύθερο πριν από έναν χρόνο, όταν αποφάσισε να αρνηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του με την Πόρτο.

Ο Ρέγιες είναι ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και όπως προκύπτει, το όνομά του είναι από εκείνα που ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει σε πολύ περίοπτη θέση στη λίστα του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση είναι από αυτές που απασχολούν τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για τις απαιτήσεις της Φενέρ, αλλά και για τη θετική διάθεση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, εάν και εφόσον το θέμα προχωρήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληροφορίες από την Τουρκία, τώρα, η Φενέρ δεν δείχνει διάθεση να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ρέγιες, καθώς προχωράει σε ολική διαφοροποίηση του ρόστερ της. Ο Μεξικανός από την πλευρά του μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τους Τούρκους, αλλά είναι πάρα πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πόλη και να αγωνιστεί για την ομάδα του Ερσούν Γιανάλ. Κάτι που αυτομάτως διευκολύνει τα πράγματα για κάθε ενδιαφερόμενο. Και φυσικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Ρέγιες είναι ένας εκ των πλέον βασικών ποδοσφαιριστών της Εθνικής Μεξικού. Παρότι δεν έχει γίνει ακόμη 27 ετών, έχει 58 συμμετοχές με τους Αζτέκους, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο στο Μεξικό (Κλαμπ Αμέρικα), όσο και στην Ευρώπη (Πόρτο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρ, Λεγκανές). Η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και από σημαντικές ευρωπαϊκές και μεξικανικές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πλήρη γνώση των λεπτομερειών και των παραμέτρων μιας τέτοιας κίνησης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την πλευρά του ο παίκτης, ξεκαθάρισε με δήλωσή του στο «ESPN» ότι δεν γυρίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα της χώρας του, την Liga MX.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσει τον έναν βασικό του κεντρικό αμυντικό έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, για να προλάβει την προετοιμασία και να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ρέγιες έχει το προφίλ που αναζητούν οι Πειραιώτες, αλλά αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες της λίστας.Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ